fbpx

WordPress

Je bent hier:

Wat is WordPress?
WordPress is een contentmanagementsysteem, oftewel het systeem achter een website. Er zijn verschillende van deze contentmanagementsystemen. 

Waarom is WordPress een goed CMS?
WordPress is nog altijd het meest gebruikte systeem en dit is niet zonder reden. Zo is er weinig technische kennis nodig om de content aan te vullen en/of te wijzigen. Ook de opmaak van de pagina’s zijn eenvoudig aan te passen op WordPress door zelfgemaakte templates of kant en klare thema’s. Daarnaast biedt WordPress een groot scala aan gratis en premium plug-ins aan. Dit breidt de functionaliteit uit en maakt maatwerk voor je website mogelijk. Tot slot houdt een website in WordPress rekening met het schermformaat van het apparaat van de gebruiker, wat zorgt voor een goede responsiviteit van de website.  

Hoe gaan wij te werk?
Wij bouwen al onze websites in WordPress, maar wel op maat. Elke website en webshop is uniek en sluit naadloos aan bij het bedrijf en het doel van de marketing. Het verschilt wel per traject hoe op maat deze websites zijn. Het CMS is uiteraard wel erg gemakkelijk om te beheren door ons eigen thema.