Ervaringen

Geen woorden maar digitale daden

Afgelopen zomer hebben wij onze vernieuwde website laten bouwen door de heren van Interly. Onze oude website scoorde zeer laag in de google speed test. 

Dit had negatieve effecten voor onze google ranking. Na uitgebreid contact en het bespreken van de mogelijkheden hebben we besloten om het vanaf de grond opnieuw op te bouwen. 

Dit is een goede keuze geweest aangezien de nieuwe website met de zelfde inhoud + meer nu in de speed test ipv 17 (op desktop) tussen de 90 en 99 scoort. 

Exact het resultaat wat we wilden bereiken. 

Inmiddels zijn staat de website al een paar maandjes online en zijn we druk bezig met het optimaliseren. 

Ik ben zeer te spreken over de service en verwacht nog een lange samenwerking te behouden.

Simon Mars

Elektronica Voor Jou

Samenwerken met team Interly is een feest!

Interly is een kleine, bevlogen club met de perfectie combinatie van:

1. Veel ervaring (waardoor ook een sterk adviserende rol)

2. Synergie op het gebied van technische kennis (alles wordt opgelost, al moeten ze tien hulplijnen inzetten)

3. De juiste instelling (kan niet bestaat niet)

4. Een grenzeloze energie & enthousiasme (het plezier in hun werk is voelbaar aanwezig)

Het voelde voor Great Magazines gelijk goed om in zee te gaan met Interly. Maarten heeft zijn beloftes meer dan waargemaakt. We hebben veel van hen gevraagd en we zijn samen tot het uiterste gegaan om de meest mooie snufjes te kunnen integreren. Het resultaat is prachtig en we zullen het team van Interly zeker inschakelen mochten we in de toekomst weer online hulp nodig hebben!

Marloes Oink

Great Magazines

Maarten van Heugten en zijn team werken professioneel en snel. Aanpassingen voor mijn website konden ten allen tijden direct uitgevoerd worden door het support team van Interly. Maarten weet wat er speelt op de Markt en helpt mij te coachen en ondersteunen zodat mijn bedrijf groeit middels marketing campagne.

Ook de website is uniek in zijn soort.

Zeer tevreden klant!

Freek Diets

Your Own Leader

De mannen van Interly zijn top! Ze denken mee en leveren mooi werk! Mooi om samen met hen te zien dat Midland Tours steeds meer op de kaart word gezet met een mooie website, brochures en steeds meer eigen huisstijl. Wij hebben regelmatig ad-hoc opdrachten en die worden altijd snel en vakkundig uitgevoerd! Stuk voor stuk toppers!!

Roel Arends

Midland Tours

Afgelopen jaar heeft Interly een nieuwe site gebouwd voor De Liefste Trouwambtenaar.
Dat verliep fantastisch. Ze luisterden naar mijn vragen en gaven de juiste tips en veel ideeën. De site is ook boven verwachting mooi geworden en ik krijg er veel positieve reacties op. Het bedrijf raad ik zeker aan bij andere bedrijven.

Joke de Kruif

De Liefste Trouwambtenaar

Een website maken kost veel energie. Ik wil graag persoonlijkheid en warmte uitstralen wat aansluit bij mij, bij mijn werk en mijn praktijk en waar ik beeldmateriaal ook een belangrijk aspect vind. En leg dat dan maar eens uit. Ik heb met Interly goed kunnen samenwerken om tot een mooi resultaat te komen. Ik ben er echt heel blij mee. Ook mijn logo is ontwikkeld door Interly. Het is een heel proces geweest om tot een kloppend beeld te komen wat aansluit bij mij en mijn bedrijf. En doordat Maarten zich zo goed heeft ingeleefd is heel goed gelukt, ook hier ben ik ontzettend blij mee. Interly kijkt naar de mogelijkheden en werkt deze uit. Ze reageren zo goed als ze kunnen adequaat op je berichten en wensen. Ik ben blij dat ik de samenwerking met Interly ben aangegaan. Dank je wel!

Esther Voetée

Esther Voetée

De marketing-experts van Interly komen steevast met nuttige adviezen, maar weten ook van aanpakken als het op de uitvoering aankomt. Ik heb hen meerdere malen ingehuurd voor design en opmaakwerk (infographics), en elke keer dragen zij originele invalshoeken aan en leveren zij snel een professioneel resultaat. Van harte aanbevolen dus.

Ik ben super tevreden over Maarten en Tom van Interly Marketing. Ze hebben een prachtige, functionele site voor mij gebouwd. Veel gespard met hun over het uiteindelijke resultaat. Mijn nieuwe logo en hun hulp op marketing gebied hebben mijn bedrijf super goed geholpen. Bedankt en ga zo door!

Tony Lamers

4th Gym

Ben je op zoek naar een standaard Marketingbedrijf? Dan moet je niet bij Interly zijn.
Dit zijn mensen die het écht anders aanpakken. En dan vooral met de nadruk op aanpakken.
Ze gaan voor maximaal resultaat. En daarin ligt de focus niet op een gelikt uiterlijk afleveren (dat zien zij als een minimale eis), maar ligt volledig op conversie.
Dat is natuurlijk waar marketing om draait, maar helaas zijn er nog weinig marketingbedrijven die dit zo insteken.
Interly snapt hoe het werkt.

En niet onbelangrijk: geweldig mensen om mee te mogen samenwerken.

Ik hoop dat weinig mensen dit lezen, want anders krijgen ze het te druk en hebben ze minder tijd voor mij. Maar ze verdienen het wel om zo'n review te krijgen.... dus doe er je voordeel mee.

Jos Loock

Leventje

Dit bedrijf weet wat groei betekent. Het belangrijkste voor mij is om te zien dat zij dit voor jou als bedrijf creëeren, maar zelf ook blijven groeien. Leef wat je leert.

Ik raad Interly erg aan.

Mike Amang

PT-Mike

De website is echt onwijs mooi geworden, het opleveren hiervan is uitstekend gegaan. Als er puntjes moesten aangepast worden werd het meteen gedaan, transparantie tijdens het bouwen was er zeker en een altijd gezellig om op de koffie te komen. Aanrader!! Bedankt 👍🏼

Wesley de Graaf

Formilo

Zeer prettig werken. Direct contact, snelle opvolging en meedenken naar de gewenste oplossing. Het verschil met andere bureaus is dat Interly net even die extra stap zet om het product echt af te maken. Ik blijf graag samenwerken.

Ralf Smit

Q8 Benelux

Een serieuzere partner kunnen wij niet wensen. Interly denkt altijd mee en is proactief. Daarnaast hebben ze bij Interly alle kennis in huis om een campagne te laten slagen. Zowel online als offline.

Casper Schunselaar

CopyCollab

Zeer prettig samenwerking met deze toppers, zeer creatief en altijd denkend in oplossingen.

Karim Ahabri

Digimedeon

Interly denkt goed met je mee. Zij hebben veel ideeën en denken ook voorruit. Alles word geregeld wat onwijs fijn is als startend ondernemer. Ik krijg veel complimenten over de website die Interly heeft ontworpen. Top bedrijf! 

Melissa Middelbos

Mezo Beauty

Aardige jongens en doen hun werk goed. Ben door Maarten goed geholpen met mijn  logo en vervolgens de visitekaartjes!

Karin Relleke

Pindakaat

Bedankt voor het maken van onze nieuwe huisstijl! Wij zijn heel blij met jullie.

Ashley van de Burgwal 

Burgwal Wonen & Slapen

In 1 woord perfect, vanaf het eerste moment hebben de heren van Interly mij perfect geholpen met mijn site.
Ontwerp van logo, teksten schrijven, ontwerpen businesscards en natuurlijk de mooie site.
Maarten en zijn team leveren top werk en kunnen je overal mee helpen.

Rutger van Beek

Car Relief

Cool, doortastend, efficient en snel. Een greep uit de kwalificaties die wat ons betreft gelden voor Interly.
Met Maarten en Jasper hebben wij - het Plaatselijk Belang Ossenzijl (zeg maar de dorpsraad) - een aantrekkelijke website ontwikkeld met een hybride functie: Ossenzijl als vakantie-waterdorp belichten én ruimte geven aan de informatie van het PBO.
Aan zo'n nieuwe site blijf je natuurlijk knutselen. Gelukkig is de support van Interly ook prima georganiseerd.

Caspar van Loo

Plaatselijk belang Ossenzijl

Goeie service, vriendelijk en een prachtige website gebouwd.

Max de Haan

Uprising Studio

De mannen van Interly zijn betrouwbaar en weten waar ze het over hebben. Regelmatig spar ik met dit team en komen we tot interessante inzichten. Passie voor het ondernemen en een enorme drive om successen voor klanten te behalen beschrijft Interly.

Chelsea Bosters

Online Bazen

Interly Marketing gaat voor digitale impact en maakt haar woorden waar. Het team is resultaatgericht en weet precies waar het om draait online. Dit hebben wij zelf mogen ervaren tijdens diverse digitale projecten, wat heeft geresulteerd in een prettige samenwerking tussen WebCeleb en Interly.

Nette Creusen

Webceleb

Met veel plezier heb ik mogen samenwerken met de mannen van Interly Streetwise Marketing. Hun unieke & vaardige denkwijze heeft ervoor gezorgd dat wij met groot succes nieuwe marketingstrategieën hebben mogen implementeren. Interly raad ik dan ook persoonlijk aan voor bedrijven die opzoek zijn naar een werkelijke ‘out of the box’ mentaliteit op het gebied van marketing en design.

Sebastian Smeenk

BEANY

Wij zijn startende ondernemers en waren op zoek naar vaste pilaren om ons honden pension heen. Via facebook kwamen wij in contact met Maarten van Interly. Het is een jong bruisend team die ons volledig begrepen hoe wij Het Hondenhuys wilde gaan opzetten.
Ze hebben voor ons de website, het logo, visite kaartjes en de folder gemaakt.
Onze website is nu twee maanden online en ons bedrijf loopt als een trein. Dit hadden wij niet durven dromen dat het zo goed zou lopen. Wat betreft de website krijgen wij veel complimenten over. De sfeer die op de website gecreëerd word match volledig met de werkelijkheid.

Gert-jan Peelen

Het Hondenhuys

Leuk en jong team, zeer klantvriendelijk. Erg fijn om mee samen te werken.

Luuk van Houdt

LSVH Development