Ervaringen van onze opdrachtgevers

Ervaringen van onze opdrachtgevers

Met veel plezier heb ik mogen samenwerken met de mannen van Interly Streetwise Marketing. Hun unieke & vaardige denkwijze heeft ervoor gezorgd dat wij met groot succes nieuwe marketingstrategieën hebben mogen implementeren. Interly raad ik dan ook persoonlijk aan voor bedrijven die opzoek zijn naar een werkelijke ‘out of the box’ mentaliteit op het gebied van marketing en design.

Sebastian Smeenk

BEANY

Zeer prettig samenwerking met deze toppers, zeer creatief en altijd denkend in oplossingen.

Karim Ahabri

Digimedeon

Leuk en jong team, zeer klantvriendelijk. Erg fijn om mee samen te werken.

Luuk van Houdt

LSVH Development

Bedankt voor het maken van onze nieuwe huisstijl! Wij zijn heel blij met jullie.

Burgwal Wonen & Slapen

Burgwal Wonen & Slapen

Aardige jongens en doen hun werk goed. Ben door Maarten goed geholpen met mijn  logo en vervolgens de visitekaartjes!

Karin Relleke

Pindakaat

De marketing-experts van Interly komen steevast met nuttige adviezen, maar weten ook van aanpakken als het op de uitvoering aankomt. Ik heb hen meerdere malen ingehuurd voor design en opmaakwerk (infographics), en elke keer dragen zij originele invalshoeken aan en leveren zij snel een professioneel resultaat. Van harte aanbevolen dus.

Ik ben super tevreden over Maarten en Tom van Interly Marketing. Ze hebben een prachtige, functionele site voor mij gebouwd. Veel gespard met hun over het uiteindelijke resultaat. Mijn nieuwe logo en hun hulp op marketing gebied hebben mijn bedrijf super goed geholpen. Bedankt en ga zo door!

Tony Lamers

4th Gym

Interly Marketing gaat voor digitale impact en maakt haar woorden waar. Het team is resultaatgericht en weet precies waar het om draait online. Dit hebben wij zelf mogen ervaren tijdens diverse digitale projecten, wat heeft geresulteerd in een prettige samenwerking tussen WebCeleb en Interly.

Nette Creusen

Webceleb

De mannen van Interly zijn betrouwbaar en weten waar ze het over hebben. Regelmatig spar ik met dit team en komen we tot interessante inzichten. Passie voor het ondernemen en een enorme drive om successen voor klanten te behalen beschrijft Interly.

Chelsea Bosters

Online Bazen

De mannen van Interly zijn top! Ze denken mee en leveren mooi werk! Mooi om samen met hen te zien dat Midland Tours steeds meer op de kaart word gezet met een mooie website, brochures en steeds meer eigen huisstijl. Wij hebben regelmatig ad-hoc opdrachten en die worden altijd snel en vakkundig uitgevoerd! Stuk voor stuk toppers!!

Roel Arends

Midland Tours

Goeie service, vriendelijk en een prachtige website gebouwd.

Max de Haan

Uprising Studio

Samenwerken met team Interly is een feest!

Interly is een kleine, bevlogen club met de perfectie combinatie van:

1. Veel ervaring (waardoor ook een sterk adviserende rol)

2. Synergie op het gebied van technische kennis (alles wordt opgelost, al moeten ze tien hulplijnen inzetten)

3. De juiste instelling (kan niet bestaat niet)

4. Een grenzeloze energie & enthousiasme (het plezier in hun werk is voelbaar aanwezig)

Het voelde voor Great Magazines gelijk goed om in zee te gaan met Interly. Maarten heeft zijn beloftes meer dan waargemaakt. We hebben veel van hen gevraagd en we zijn samen tot het uiterste gegaan om de meest mooie snufjes te kunnen integreren. Het resultaat is prachtig en we zullen het team van Interly zeker inschakelen mochten we in de toekomst weer online hulp nodig hebben!

Marloes Oink

Great Magazines

Een website maken kost veel energie. Ik wil graag persoonlijkheid en warmte uitstralen wat aansluit bij mij, bij mijn werk en mijn praktijk en waar ik beeldmateriaal ook een belangrijk aspect vind. En leg dat dan maar eens uit. Ik heb met Interly goed kunnen samenwerken om tot een mooi resultaat te komen. Ik ben er echt heel blij mee. Ook mijn logo is ontwikkeld door Interly. Het is een heel proces geweest om tot een kloppend beeld te komen wat aansluit bij mij en mijn bedrijf. En doordat Maarten zich zo goed heeft ingeleefd is heel goed gelukt, ook hier ben ik ontzettend blij mee. Interly kijkt naar de mogelijkheden en werkt deze uit. Ze reageren zo goed als ze kunnen adequaat op je berichten en wensen. Ik ben blij dat ik de samenwerking met Interly ben aangegaan. Dank je wel!

Esther Voetée

Esther Voetée

Afgelopen zomer hebben wij onze vernieuwde website laten bouwen door de heren van Interly. Onze oude website scoorde zeer laag in de google speed test. 

Dit had negatieve effecten voor onze google ranking. Na uitgebreid contact en het bespreken van de mogelijkheden hebben we besloten om het vanaf de grond opnieuw op te bouwen. 

Dit is een goede keuze geweest aangezien de nieuwe website met de zelfde inhoud + meer nu in de speed test ipv 17 (op desktop) tussen de 90 en 99 scoort. 

Exact het resultaat wat we wilden bereiken. 

Inmiddels zijn staat de website al een paar maandjes online en zijn we druk bezig met het optimaliseren. 

Ik ben zeer te spreken over de service en verwacht nog een lange samenwerking te behouden.

Simon Mars

Elektronica Voor Jou

Wij zijn startende ondernemers en waren op zoek naar vaste pilaren om ons honden pension heen. Via facebook kwamen wij in contact met Maarten van Interly. Het is een jong bruisend team die ons volledig begrepen hoe wij Het Hondenhuys wilde gaan opzetten.
Ze hebben voor ons de website, het logo, visite kaartjes en de folder gemaakt.
Onze website is nu twee maanden online en ons bedrijf loopt als een trein. Dit hadden wij niet durven dromen dat het zo goed zou lopen. Wat betreft de website krijgen wij veel complimenten over. De sfeer die op de website gecreëerd word match volledig met de werkelijkheid.

Gert-Jan Peelen

Het Hondenhuys

Een keer sparren over de mogelijkheden? 

Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik voorzie je graag van persoonlijk advies!

Daniel Lutter                                 sales@interly.nl
New business                               06 3820 8003

Samen snadenken over jouw droomproject? 

Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik voorzie je graag van persoonlijk advies!

  sales@interly.nl
 06 3820 8003