fbpx

Nummer 1 webshop voor Arduino & Raspberry PI

Elektronica voor jou | Expert in hobby elektronica

Wie?

Elektronica Voor Jou is gespecialiseerd in de online verkoop van hobby elektronica. De grootste focus ligt op de verkoop van Arduino en Raspberry PI producten. Ze hebben een breed assortiment aan accessoires voor de verschillende producten. Elektronica Voor Jou heeft ons benaderd voor het verbeteren qua snelheid, structuur en conversie.  

Wat was er belangrijk?

Na een analyse en een brainstorm kwamen wij tot de conclusie dat we de site erg goed moesten structureren door het veelzijdige aanbod. De focus lag dan ook op duidelijke navigatie en een heldere informatiestructuur.

Het beste van Nederland

Tijdens de ontwerpfase hebben we gekeken naar de allerbeste webshops van Nederland. Wat zetten zij in voor optimale conversie en welke elementen kunnen wij gebruiken in ons project? We zijn tot een aantal goede inzichten die we verwerkt hebben in je website.

Google pagespeed

De snelheid van een webshop is essentieel voor een goede indexering van Google. Des te beter jouw website qua techniek in elkaar zet, des te hoger Google je plaatst in de zoekresultaten. Wij hebben het voor elkaar gekregen, ondanks het aantal plugins, om de webshop hoger dan 90 te laten scoren.