Wie: Midland Tours

Midland Tours is een reisorganisatie en zij zijn gespecialiseerd in verzorgde dagtochten en meerdaagse reizen. Ze organiseren leuke uitjes en uitgebreide reizen voor verschillende doelgroepen. Midland Tours is al vanaf het begin af aan klant van ons in de gehele breedte. 

Resultaat

  Toename van 175% op verkeer naar de website
  165% toename van offerte aanvragen
  Op 12 zoekwoorden lokaal op plek 1 t/m 3 in Google

Betrouwbare en moderne vibe

De uitdaging bij Midland Tours is om het zo simpel en herkenbaar mogelijk te maken. De doelgroep van Midland Tours zijn ouderen, verenigingen en bedrijven. Op doordachte wijze hebben we de digitale communicatie van het bedrijf opgezet die aansluit op de doelgroep.

Het gevoel van een fantastische dag

Iedereen weet hoe het voelt om op vakantie te zijn. Om even alles te vergeten en lekker een dagje weg te gaan. Dit gevoel wilde we terug laten komen in de website en het drukwerk. In alle uitingen gebruiken we sprekende foto’s met vriendelijke vormgeving.

Website en zoekmachine optimalisatie

Wij hebben voor Midland Tours een professionele website ontwikkeld en een zoekmachine traject gedaan. Het doel was om meer touringcars te verhuren via Google.

De mannen van Interly zijn top! Ze denken mee en leveren mooi werk! Mooi om samen met hen te zien dat Midland Tours steeds meer op de kaart word gezet met een mooie website, brochures en steeds meer eigen huisstijl. Wij hebben regelmatig ad-hoc opdrachten en die worden altijd snel en vakkundig uitgevoerd! Stuk voor stuk toppers!!

Roel Arends