Website laten maken Amersfoort

Je website laten maken in Amersfoort, lekker lokaal!

Je website laten maken in WordPress

Maak het verschil met een WordPress website dat de vindbaarheid, conversie en zo de omzet verhoogd. Wij vinden zelf dat wij de besten zijn en dat bewijzen we graag!

Wil je jouw website laten maken in Amersfoort?  Interly staat voor je klaar.

Jij wilt een website die het verschil maakt

We beschouwen jou als de superheld van je bedrijf: Jij hebt een onbetwiste visie en overtuiging om ergens te komen. Wij ondersteunen je graag in het optimaliseren van je online presentatie en marketing om zo een sterk fundament te bouwen met mooie resultaten als gevolg.

Wij helpen je graag om vorm te geven aan je ambitie. Interly ontwikkelt websites, webwinkels, applicaties en we helpen ondernemers bij het vermarkten hiervan.

Met meer dan 10 jaar aan expertise onder onze vleugels adviseren we je graag hoe jij het meeste uit je marketing kan halen. Ben jij een ondernemer uit Amersfoort en wil je graag een website laten maken? Wij helpen je graag!

 • Marketing intake & strategie inbegerepen
 • Altijd een uniek ontwerp wat aansluit op de huistijl
 • Goed vindbaar in Google
 • Training in het gebruik na oplevering
 • Optioneel: Hosting en Technisch onderhoud
 • Optioneel: Conversie optimalisatie en online marketing

Hoe gaat een traject in zijn werk?

Van idee tot oplevering. Een gestructureerd bedrijfsproces en onze vakbekwame crew garanderen een soepel proces waarin wij jou van a tot z begeleiden.

Fase 1: Strategie

We maken het voorstel en bepalen de strategie van het traject samen.

 • Kennismaken
 • Strategische intake
 • Voorstel & plan
Fase 2: Concept & design

Wij ontwerpen de website en bespreken deze met jou.

 • Professioneel design
 • Overzicht layout
 • Feedback rondes
Fase 3: Development

Wij bouwen de website en jij levert de teksten, foto’s en inhoud aan.

 • Live meekijken
 • Inhoud aanleveren
 • Feedback rondes
Fase 4: Online activatie

Na akkoord kan je gloednieuwe website online!

 • Koppelingen
 • Optimalisaties
 • Training & beheer

Moderne Webdesigns met de mentaliteit van toen

Wij ontwikkelen moderne webdesigns met de mentaliteit van vroeger. Dit houdt in dat we geen gouden bergen beloven, maar jou helpen groeien met daadkracht.

Naast het ontwikkelen van websites en webshops ondersteunen wij ook in de branding en positionering van jouw bedrijf of product. Ook is onze kennis over digital design niet beperkt tot alleen webdesigns. We kunnen ook ondersteunen in app design, drukwerk, huisstijlen en nog veel meer. We helpen je dan ook graag in de gehele breedte van je online aanwezigheid. 

Je kan een fantastische website hebben, maar als deze onvindbaar of slecht geoptimaliseerd is dan is er nog steeds geen resultaat.

Wij zorgen er graag voor dat jouw website een werknemer wordt, die echt iets oplevert. Lijkt het je wat om hier een keer over te sparren? Neem dan contact met ons op!

Een WordPress website: makkelijk in beheer!

Wij ontwikkelen onze websites in WordPress. Soms is het vullen van een standaardthema al genoeg voor een startend bedrijf. Wij geloven echter in de kracht van maatwerk.

Dit betekend dat alles met de hand gemaakt wordt, maar dan online. De oude ambachtsmentaliteit toegepast op een modern beroep.

Samen met jou ontwikkelen we een passende strategie voor je website op basis van je input en doelen. Deze vertalen we in een voorstel op maat en na akkoord beginnen we de uitvoering.

Je krijg een persoonlijke training in het gebruik van je website zodat je deze zelf gemakkelijk bij kan houden. Want als de website eenmaal gebouwd is, is die makkelijk in beheer! Wil je volledig ontzorgd worden? Dan kunnen wij dit ook doen.

Onze diensten

Naast het ontwikkelen van websites en webshops ondersteunen wij ook in grafisch ontwerpGoogle marketing en social media marketing. Wij helpen veel van onze opdrachtgevers in de gehele breedte en zien daar ook het meeste resultaat uit. Je kan een fantastische website hebben, maar als deze onvindbaar is dan is er nog steeds geen resultaat. 

Wij zorgen er graag voor dat jouw website een werknemer wordt, die echt iets oplevert. Lijkt het je wat om hier een keer over te sparren? Neem dan contact met ons op!

Website laten maken FAQ

Wat wordt er bedoeld met maatwerk?

Wij bouwen alles o.b.v. van een uitgekristalliseerde strategie. Omdat over alles goed is nagedacht, gebruiken wij geen voorgeprogrammeerde templates. Alles wat wij ontwerpen en bouwen is op maat en daardoor begrijpt jouw klant het extra goed. Al onze websites worden gebouwd in Wordpress.

Kan ik mijn website zelf makkelijk beheren?

Ja. Wij richten het Wordpress dashboard zo in zodat jij gemakkelijk alle onderdelen kan beheren. Verder werken wij met een front-end builder. Zo kan je aan de voorkant van de website gemakkelijk teksten en foto’s aanpassen. Uiteraard krijg je een training van ons als de website wordt opgeleverd.

Wat kost een website laten maken en hoe lang duurt een traject?

Een traject duurt gemiddeld 8 tot 12 weken. Dit is natuurlijk afhankelijk van het formaat van de opdracht, hetzelfde geldt voor de kosten van een traject. Ons tarieven starten rond de 2000,-, maar alles is bespreekbaar. Wij streven naar uitmuntende kwaliteit en een goede investering verdien je altijd terug.

Is mijn website goed vindbaar in zoekmachines?

Wij zorgen ervoor dat jouw website technisch geoptimaliseerd is voor Google. Binnen het traject bieden wij ook een pakket aan voor het schrijven van teksten welke perfect zijn voor Google. Na oplevering kunnen we ook ondersteunen met SEO gerelateerde werkzaamheden. Informeer hier naar!

Waar moet je rekening mee houden bij het maken van een website?

Tuurlijk is het belangrijk dat de website er mooi uitziet, maar het is nog veel belangrijker dat die technisch goed in elkaar zit. Wij optimaliseren al onze websites met een minimale pagespeed score van 75. Dit houdt in dat de website meer dan snel genoeg is om op al je belangrijke zoekwoorden te ranken. Daarnaast levert een snelle website meer aanvragen op door de verhoging in gebruiksgemak.

Ook bieden wij diensten aan zoals optimalisatie om ook na de oplevering van jouw website het hoogste resultaat te behalen.

Wat zijn de voordelen van een website laten maken door een internetbureau?

Je kan natuurlijk zelf je website maken of het door een beginnende ZZP'er laten maken, maar alleen een internetbureau heeft meerdere mensen in dienst met ieder zijn eigen specialisme. Hierdoor heb je een integrale aanpak in het bouwen van jouw website. Daarnaast kan je website er ineens uitliggen. Een webdesign bureau kan dit soort problemen razendsnel oppakken, zodat je geen omzet verliest.

Daarnaast heeft ons team jarenlange ervaring in het maken van websites. Grote kans dat we jouw probleem of idee al eens eerder hebben aangepakt. Het loont daarom om in zee te gaan met een webdesign bureau.