Website laten maken

Je website laten maken met de mentaliteit van toen 

Je website laten maken, wat kan je verwachten?

Een nieuwe website laten maken is een grote stap, zowel voor MKB bedrijven als grote corporates. Het is daarom fijn om te weten waar je aan toe bent.

Een traject bestaat bij ons uit 4 fases waarin we jouw idee omtoveren tot een professionele website.
Wanneer je wensen duidelijk zijn doorlopen we de strategiefase, concept & designfase, development en tot slot online activatie. 
Wil je meer weten over deze fases? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Jij wilt een professionele website laten maken

Bij een professionele website komt veel meer kijken dan gewoon een webdesign maken. Een mooie website is al de helft, maar jij wilt geen helft.

Als je een professionele website laat ontwikkelen besteden we samen veel moeite in het onderdeel strategie. Met een doordachte strategie weet je zeker dat je een website hebt die duurzaam resultaat levert. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. 

 • Marketing intake & strategie inbegerepen
 • Altijd een uniek ontwerp wat aansluit op de huistijl
 • Goed vindbaar in Google
 • Training in het gebruik na oplevering
 • Optioneel: Hosting en Technisch onderhoud
 • Optioneel: Conversie optimalisatie en online marketing

Hoe gaat een traject in zijn werk?

Van idee tot oplevering. Een gestructureerd bedrijfsproces en onze vakbekwame crew garanderen een soepel proces waarin wij jou van a tot z begeleiden.

Fase 1: Strategie

We maken het voorstel en bepalen de strategie van het traject samen.

 • Kennismaken
 • Strategische intake
 • Voorstel & plan
Fase 2: Concept & design

Wij ontwerpen de website en bespreken deze met jou.

 • Professioneel design
 • Overzicht layout
 • Feedback rondes
Fase 3: Development

Wij bouwen de website en jij levert de teksten, foto’s en inhoud aan.

 • Live meekijken
 • Inhoud aanleveren
 • Feedback rondes
Fase 4: Online activatie

Na akkoord kan je gloednieuwe website online!

 • Koppelingen
 • Optimalisaties
 • Training & beheer

Moderne Webdesigns met de mentaliteit van toen

Wij ontwikkelen moderne webdesigns met de mentaliteit van vroeger. Dit houdt in dat we geen gouden bergen beloven, maar jou helpen groeien met daadkracht.

Naast het ontwikkelen van websites en webshops ondersteunen wij ook in de branding en positionering van jouw bedrijf of product. Ook is onze kennis over digital design niet beperkt tot alleen webdesigns. We kunnen ook ondersteunen in app design, drukwerk, huisstijlen en nog veel meer. We helpen je dan ook graag in de gehele breedte van je online aanwezigheid. 

Je kan een fantastische website hebben, maar als deze onvindbaar of slecht geoptimaliseerd is dan is er nog steeds geen resultaat.

Wij zorgen er graag voor dat jouw website een werknemer wordt, die echt iets oplevert. Lijkt het je wat om hier een keer over te sparren? Neem dan contact met ons op!

Een Wordpress website: makkelijk in beheer!

Wij ontwikkelen onze websites in Wordpress. Soms is het vullen van een standaardthema al genoeg voor een startend bedrijf. Wij geloven echter in de kracht van maatwerk.

Dit betekend dat alles met de hand gemaakt wordt, maar dan online. De oude ambachtsmentaliteit toegepast op een modern beroep.

Samen met jou ontwikkelen we een passende strategie voor je website op basis van je input en doelen. Deze vertalen we in een voorstel op maat en na akkoord beginnen we de uitvoering.

Je krijg een persoonlijke training in het gebruik van je website zodat je deze zelf gemakkelijk bij kan houden. Want als de website eenmaal gebouwd is, is die makkelijk in beheer! Wil je volledig ontzorgd worden? Dan kunnen wij dit ook doen.

Waar wil je je website laten maken? 

Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, kunnen we bij jouw op locatie komen, of je kan langskomen bij ons in Leusden. Hieronder staan een aantal locaties waar we vaker langskomen voor onze klanten. Staat jouw plaats er niet bij? Neem dan alsnog gerust contact op. We breiden deze lijst graag uit. 

Wil je je website laten ontwikkelen? Wij zorgen er graag voor dat jouw website een werknemer wordt, die echt iets oplevert. Lijkt het je wat om hier een keer over te sparren? Neem dan contact met ons op!

Je website laten maken in

Website laten maken FAQ

Wat wordt er bedoeld met maatwerk?

Wij bouwen alles o.b.v. van een uitgekristalliseerde strategie. Omdat over alles goed is nagedacht, gebruiken wij geen voorgeprogrammeerde templates. Alles wat wij ontwerpen en bouwen is op maat en daardoor begrijpt jouw klant het extra goed. Al onze websites worden gebouwd in Wordpress.

Kan ik mijn website zelf makkelijk beheren?

Ja. Wij richten het Wordpress dashboard zo in zodat jij gemakkelijk alle onderdelen kan beheren. Verder werken wij met een front-end builder. Zo kan je aan de voorkant van de website gemakkelijk teksten en foto’s aanpassen. Uiteraard krijg je een training van ons als de website wordt opgeleverd.

Wat kost een website laten maken en hoe lang duurt een traject?

Een traject duurt gemiddeld 8 tot 12 weken. Dit is natuurlijk afhankelijk van het formaat van de opdracht, hetzelfde geldt voor de kosten van een traject. Ons tarieven starten rond de 2000,-, maar alles is bespreekbaar. Wij streven naar uitmuntende kwaliteit en een goede investering verdien je altijd terug.

Is mijn website goed vindbaar in zoekmachines?

Wij zorgen ervoor dat jouw website technisch geoptimaliseerd is voor Google. Binnen het traject bieden wij ook een pakket aan voor het schrijven van teksten welke perfect zijn voor Google. Na oplevering kunnen we ook ondersteunen met SEO gerelateerde werkzaamheden. Informeer hier naar!

Waar moet je rekening mee houden bij het maken van een website?

Tuurlijk is het belangrijk dat de website er mooi uitziet, maar het is nog veel belangrijker dat die technisch goed in elkaar zit. Wij optimaliseren al onze websites met een minimale pagespeed score van 75. Dit houdt in dat de website meer dan snel genoeg is om op al je belangrijke zoekwoorden te ranken. Daarnaast levert een snelle website meer aanvragen op door de verhoging in gebruiksgemak.

Ook bieden wij diensten aan zoals optimalisatie om ook na de oplevering van jouw website het hoogste resultaat te behalen.

Wat zijn de voordelen van een website laten maken door een internetbureau?

Je kan natuurlijk zelf je website maken of het door een beginnende ZZP'er laten maken, maar alleen een internetbureau heeft meerdere mensen in dienst met ieder zijn eigen specialisme. Hierdoor heb je een integrale aanpak in het bouwen van jouw website. Daarnaast kan je website er ineens uitliggen. Een webdesign bureau kan dit soort problemen razendsnel oppakken, zodat je geen omzet verliest.

Daarnaast heeft ons team jarenlange ervaring in het maken van websites. Grote kans dat we jouw probleem of idee al eens eerder hebben aangepakt. Het loont daarom om in zee te gaan met een webdesign bureau.