Een maatwerk website voor beter resultaat

Toe aan een sterke website? Maak het verschil met een platform dat de vindbaarheid, conversie en zo de omzet verhoogt.

Een maatwerk website voor beter resultaat

Toe aan een sterke website? Maak het verschil met een platform dat de vindbaarheid, conversie en zo de omzet verhoogt.

Wist je dat een consument gemiddeld genomen zeven contactmomenten nodig heeft, voordat hij of zij een product of dienst aanschaft? Het bezoek aan je flitsende website kan een van deze contactmomenten zijn! Door bezoekers op de juiste toon aan te spreken en interessante content te tonen, is de kans groot dat zij nog eens bij je terugkeren. Een tweede moment… Natuurlijk kun je de website ook koppelen aan jouw sociale media kanalen. Nóg een contactmogelijkheid!

Websites die indruk maken

Wordt het tijd voor the next step op het gebied van jullie online pres(en)tatie? Wij maken dit in orde. Interly werkt met het meestgebruikte CMS ter wereld: WordPress. We ontwikkelen unieke websites en maatwerk applicaties binnen dit framework. Een website is meer dan een degelijke basis. Denk ook aan de content op je website:

  • Past deze content bij de doelgroep van je organisatie? 
  • Scoort de content goed binnen zoekmachines? 
  • Op welke manier verleid je bezoekers om op een later moment nog eens terug te komen?

Team Interly staat voor jullie klaar

Wil je ook een website laten maken voor jouw organisatie? Interly helpt je graag op weg! Samen stellen we een lijst met wensen op, om op basis daarvan tot een eerste ontwerp te komen. Niet alleen inventariseren we je wensen, ook denken we graag met je mee over creatieve toevoegingen aan je website. Onze ervaring met het ontwikkelen van websites en webshops komt hierbij goed van pas. Welke wensen heb jij bij het laten ontwikkelen van een website? 

Waarom Interly?

  • Eigenwijs, ervaren en flexibel. Kwaliteit en communicatie zijn kernwaarden; 
  • Gericht op concrete resultaten, het liefst op korte termijn.
  • Altijd een uniek product!
Rodney

Rodney

Development

Rodney is onze alleskunner op het gebied van website-ontwikkeling. WordPress kent geen geheimen voor hem. Specifieke vragen over dit onderwerp?

> Maak een afspraak

Hoe gaan wij te werk

Een succesvol project start met een sterk strategisch plan. Bij het formuleren van een plan kijken we naar verschillende factoren die invloed hebben op jouw bedrijf of project. In wat voor markt begeef je je? Wat doen concurrenten? Daarnaast kijken we naar je identiteit en positionering: Wie zijn jullie als bedrijf en hoe vallen jullie op? Waar staan jullie nu en waar willen jullie naartoe als bedrijf? Het vinden van antwoorden op dit soort vragen is belangrijk bij het opstellen van een krachtige strategie.

Doelgroep & Customer Journey
Jouw klant is degene waar je het voor doet. Om erachter te komen hoe jij je marketing moet inrichten is het noodzakelijk om te begrijpen naar wie je communiceert. Wat zijn de tekortkomingen en wensen van je doelgroep? In welke ‘vijver’ begeven ze zich en op wat voor momenten komen ze in contact met jou als bedrijf?

Het bepalen van de strategie zit verwerkt in al onze diensten, maar kan ook in de vorm van een losse brainstormsessie ingezet worden. Lijkt dit je wat?

Op basis van de brainstorms en het onderzoek wordt er een passend grafisch ontwerp gemaakt. In het ontwerp wordt rekening gehouden met jouw doelen en informatie. Gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel en wordt deskundig verwerkt in het ontwerp. 

Het ontwerp wordt besproken en aangepast. Na akkoord gaan we verder met de ontwikkeling van de website. 

In deze fase wordt het ontwerp omgetoverd tot een echt website. Op onze eigen ontwikkelomgeving wordt het ontwerp nagebouwd en jij kan ten alle tijden mee kijken met de voortgang van het project. Tegelijkertijd lever jij de foto’s en de teksten aan en wij plaatsen deze.De website wordt goed gecheckt op meerdere apparaten (telefoon en tablet) en zo nodig aangepast. Er volgen een aantal correctierondes en na akkoord volgt de oplevering. 

De ontwikkeling van een website kan ook in ‘sprints’ worden uitgevoerd. Dit komt veelal voor bij de wat grotere projecten. 

Na akkoord wordt jouw project opgeleverd. Wij lopen alles nog een keer goed door en fiksen de laatste ‘bugs’. Bij definitief akkoord plaatsen wij je website online en installeren we de laatste noodzakelijk plug-ins (AVG, Analytics, SSL) doen we nog wat technische optimalisatie. 

Het is ook mogelijk om je website bij ons te hosten. Wij hebben snelle VPS Servers waar de techniek van jouw website perfect op draait. 

Ik ben super tevreden over het team van Interly Marketing. Ze hebben een prachtige, functionele site voor mij gebouwd. Veel gespard met hun over het uiteindelijke resultaat. Mijn nieuwe logo en hun hulp op marketing gebied hebben mijn bedrijf super goed geholpen. Bedankt en ga zo door!

Tony Lamers 4th GYM Amsterdam

All in one online partners

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites, webshops en applicaties maar bieden ook graag hulp bij al het andere wat bij je online presentatie komt kijken. Denk aan onder andere de huisstijl van je organisatie, de content voor op de website, adverteren in Google en op social media.

Uitgelichte cases

UNIEK STAAL
Heeft de ambitie om marktleider te worden in de staalmarkt

Bekijk deze case

ELEKTRONICA VOOR JOU
Een vindbare en snelle webshop voor hobby elektronica

Bekijk deze case

Midland tours 
Een huisstijl, drukwerk, website, SEO en een applicatie voor de mannen van Midland Tours

Bekijk deze case

Meer weten over het resultaat van een krachtige site? 

Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik voorzie je graag van persoonlijk advies!

Maarten van Heugten               maarten@interly.nl
New business                               06 3820 8003

Meer weten over het resultaat van een krachtige site? 

Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik voorzie je graag van persoonlijk advies!

  Maarten@interly.nl
 06 3820 8003

Prijsopgave ontvangen?

Heb je een project in gedachte en ben je benieuwd waar je qua prijs aan moet denken?

Marketing wiki

Wij hebben een eigen informatie bibliotheek samengesteld met uitleg over online marketing en websites.

Naar wiki

Contact

Philipsstraat 5
3833 LC Leusden
033 330 2546
info@interly.nl

 

© Interly Streetwise Marketing 2020 | All rights reserved | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring