WordPress hosting

ultieme hosting en performance

Wij bieden verschillende hosting pakketten aan die variëren in kwaliteit en snelheid. Een starter hoeft geen super prijzige hosting te hebben, maar een e-commerce webshop moet natuurlijk wel goed en snel blijven draaien. Wij bieden voor elke opdrachtgever een passend pakket aan: Shared hosting en VPS hosting

Shared hosting
Bij shared hosting deel je een stuk van de webserver met andere gebruikers. Je hebt geen vast stuk op de harde schijf (bijvoorbeeld 5GB), maar je deelt een partitie met andere gebruikers. Hierdoor kan je pakketten goedkoop aanbieden wat interessant is voor starters, maar als je een serieuze webshop of e-commerce platform hebt met veel traffic dan is dit niet voldoende. Het is mogelijk om een shared hosting te versnellen en verbeteren met caching, maar deze oplossing blijft beperkt. 

VPS & Dedicated hosting
Bij VPS hosting heb je een eigen partitie op de webserver. Dit heeft als voorbeeld dat de schaalbaarheid van je bandbreedte (data gebruik) erg goed is. Als je een keer piekt qua bezoekers op je website dan is deze vorm van hosting erg flexibel en de bezoekers ervaren geen trage laadtijd. Goed voor de conversie! Daarnaast bieden wij ook Dedicated hosting aan. Dit zijn de beste en snelste servers. Denk hierbij aan grote webshops en webapplicates.

Wil je meer weten over hosting? Wij geven je graag passend advies.