Interly en Infinius slaan de handen ineen

Vanaf 1 januari 2022 werken het Leusdense Interly en Infinius uit Almere officieel samen onder de naam Interly BV. Door de kennis en ervaring van beide bedrijven te bundelen kunnen we onze bestaande én nieuwe klanten een nog breder en beter dienstenpakket bieden.

Al anderhalf jaar deed Interly regelmatig een beroep op de diensten van Mitch Gooijer (Infinius) bij technische vraagstukken van projecten. Maarten van Heugten, eigenaar van Interly: “Mitch biedt zijn klanten een aantal diensten die wij ook verzorgen. Denk aan het ontwikkelen van websites, hosting en onderhoud. Maar daarbij ontwikkelt hij bijvoorbeeld ook maatwerk applicaties, mobiele apps en verzorgt hij serieuze webshops waar veel technische kennis bij komt kijken. Als wij bij Interly met technische uitdagingen zaten, belde ik Mitch al regelmatig en van het een kwam het ander.”

Mitch: “Als ik ons zou moeten beschrijven, zou ik zeggen dat ik wat meer een technische achtergrond heb en Maarten een meer commerciële. We vonden beide dat we elkaar goed konden aanvullen. Niet alleen met onze bedrijven, maar ook qua persoon. Ik ga onder andere jongens intern opleiden en het bedrijf verder laten groeien als technisch leidinggevende. Maarten zal zich meer richten op het vermarkten van onze producten en diensten en de strategische groei”
Interly is klaar voor de toekomst!