Webshop laten maken

Een webshop realiseren is een uitdaging. Bij Interly kan je rekenen op een strak design, super snelheid, veel resultaat en een handig abonnement voor updates, support en doorontwikkeling van je webshop.

150+ webshops ontwikkeld
15 jaar ervaring
350+ klanten in onderhoud
Award Winning Agency

Krachtige webshops die je omzet opleveren

Het ontwikkelen van een webshop is een uitdaging. Online is je webshop fundament van je bedrijf. En dat fundament moet sterk zijn en resultaat opleveren.  Met ons bewezen SSDL model realiseren wij webshops die je omzet keihard doen groeien. Wat kan je verwachten?

  • Strategische kick-off en doelgroep workshop
  • Een conversiegericht en uniek design
  • Geoptimaliseerd voor mobiel, tablet & desktop
  • 100% tevredenheidsgarantie 
  • Geen teleurstellingen met duidelijke prijzen & planningen 
  • Bloedsnel & geoptimaliseerd voor Google
  • Een beheer en support abonnement wat bij je past.

De juiste keuze maken is echt lastig.

Zoveel mogelijkheden, waar begin je? En wat heb je nou echt nodig? Of je nou een doorgewinterde e-commerce ondernemer of net startend bent: je wilt graag een webshop die veel resultaat oplevert en een partij die je kan vertrouwen. 

Er is veel aanbod qua bureau’s en software, maar je komt er niet uit wat nou echt bij je past en je zoekt een partij die je hierbij kan ondersteunen. 

Bij Interly begrijpen we dat het ingewikkeld kan zijn en dat je een succesvolle webshop wilt. En dat is waarom we al meer dan 250 ondernemers hebben geholpen met dit soort vraagstukken. Hoe we dit doen?

Ik wil meer weten —>

Waar kan je op rekenen?

Een razendsnelle webshop
door onze super hosting

Altijd technisch in orde & optimaal beveiligd

Een krachtige webshop voorzien van de laatste conversie trends

24/7 dedicated support via
mail, telefoon, tickets en Whatsapp

Hoe zorgen wij voor een webshop waar meer omzet uit komt?

Doordachte kick-off & strategiesessie
We gaan samen aan de slag en brengen je wensen, doelen en bedrijf in kaart. We doen een inspirerende Storybrand workshop om je doelgroep écht te begrijpen. Aanvullend verkennen we de markt en brainstormen we over concepten end design.

Een conversiegericht en uniek design
Op basis van onze sessies adviseren we je het beste platform voor jouw webshop. We gaan aan de slag met wireframes en werken zo het skelet en de structuur van je site uit. Vervolgens gaan we het designen en krijgt je webshop echt vorm.

Geoptimaliseerd voor mobiel, tablet & desktop
75% van alle webshop bezoeken zijn mobiel. Het is dus noodzakelijk dat je webshop op mobiel optimaal functioneert. Bij Interly hebben we hier veel ervaring mee en zorgen we er voor dat je bezoekers de ultieme klantreis beleven.

100% tevredenheidsgarantie
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. En als jij te snel tevreden bent dan nemen wij net dat stapje extra om het beste resultaat te leveren. Wij begrijpen het e-commerce spel door de vele webshops die we hebben ontwikkeld.

Geen teleurstellingen met duidelijke investeringen & planningen
Veel webshop projecten duren lang. Of je krijgt een factuur voor je kiezen die je niet zag aankomen. Bij Interly werken we met projectmanagers, duidelijke trajecten en heldere offertes als jij je webshop laat maken. Zo ben jij verzekerd van een oplevermoment een transparante factuur.

Bloedsnel & geoptimaliseerd voor Google
Wist je dat je 60% van je bezoekers kwijtraakt bij een laadtijd van 3 seconden of langer? Wij wel. Wij meten namelijk alles zodat we jou optimaal kunnen begeleiden. Wij zorgen voor een snelle webshop die ook nog eens goed geïndexeerd wordt door Google. Zo kan je optimaal met je concurrenten de strijd aan als je bij ons een webshop laat maken.

Een beheer en support abonnement wat bij je past.
Voor starters en gevestigde ondernemers hebben wij hosting- en onderhoudspakketten. Met deze pakketten ben je voor een scherpe prijs voorzien van de snelste hosting, subliem onderhoud en professionele support. Altijd hulp als je webshop niet werkt en 99% garantie op uptime en snelheid.

Ik wil meer weten —>

Hoe werkt het?

Plan een kennismaking in
Tijdens een gesprek brengen we in kaart waar de behoefte ligt en ontvang je van ons een voorstel

Vrijblijvend je project bespreken
Samen bespreken we je doelen en komen we tot een passend voorstel

Een voorstel voor je webshop
Je ontvangt een duidelijk voorstel. Akkoord? Dan gaan we aan de slag!

Brutaal eerlijk & focus op resultaat.

Welkom bij Team Interly

Ongeacht de uitdaging, wij fiksen het. We werken hard en stevig, zijn dienstbaar en houden van gezelligheid. Met een blind vertrouwen in elkaar en de focus op eigenaarschap brengen we onze opdrachtgevers en onszelf telkens naar een volgend niveau.