WordPress website gehackt?

Bij Interly hebben we meer dan 12 jaar ervaring met het schoonmaken van gehackte websites en webshops.
Onze deskundige WordPress-specialisten zorgen ervoor dat jouw website binnen 24 uur weer schoon en veilig online is.

Eenmalige investering van € 249,-
12+ jaar ervaring
350+ klanten in onderhoud
Award Winning Agency

Gevaren van een gehackte WordPress website

Je klikt op je website en ineens zie je allemaal rare zaken. Wat is er gebeurd? Waarschijnlijk is je website te gehackt. Geen nood, het meeste is te repareren. Doe dit wel snel, een gehackte WordPress-website kan namelijk gevaren met zich meebrengen.

Verlies van gegevens / website

Hackers kunnen toegang krijgen tot de gegevens op je website, zoals persoonlijke informatie van gebruikers, wachtwoorden, e-mailadressen, en meer. Dit kan leiden tot identiteitsdiefstal, fraude en andere vormen van misbruik.

Verspreiding van malware

Hackers kunnen kwaadaardige code insluiten in je website, waardoor bezoekers geïnfecteerd raken met malware. Dit kan leiden tot het stelen van gegevens, beschadiging van systemen en het onveilig maken van de veiligheid van gebruikers.

Imagoschade

Een gehackte website kan leiden tot storingen, onbeschikbaarheid en verlies van vertrouwen bij bezoekers. Dit kan een negatieve invloed hebben op je imago en omzet.

Zwarte lijst

 Als je website gehackt is, kan deze op zwarte lijsten worden geplaatst door zoekmachines en beveiligingsinstanties. Hierdoor wordt je website gemarkeerd als onveilig en kan deze worden geblokkeerd voor gebruikers, wat resulteert in verlies van verkeer en klanten.

Je Google ranking daalt enorm

Hackers kunnen je website gebruiken voor het verspreiden van spam, het toevoegen van schadelijke links of het wijzigen van je inhoud. Dit kan leiden tot schade aan je SEO-ranglijst en moeilijkheden om je website te herstellen in zoekresultaten.

Gehackte website herstellen

Heeft jouw WordPress-website te maken gehad met een hack? Maak je geen zorgen, wij kunnen (bijna) elke gehackte WordPress-website grondig reinigen en weer online brengen.

Bij Interly beschikken we over jarenlange ervaring met WordPress, evenals het schoonmaken en beveiligen van gehackte websites. Wil je er zeker van zijn dat jouw website nooit meer gehackt wordt? Stap dan over naar Interly en wij zorgen voor de migratie, beveiliging, hosting en het onderhoud van jouw WordPress-website. Volledig ontzorgd!

Waarom Interly?

Garantie
Bij elk pakket bieden we een garantieperiode van 30 of 90 dagen. Als je overstapt naar Interly, profiteer je van onze 100% hackvrij-garantie.

Niet goed, geld terug
Mocht het ons niet lukken om je website volledig te reinigen, dan ontvang je een volledige terugbetaling van het betaalde bedrag.

Top service
Gedurende het gehele proces houden we je voortdurend op de hoogte van de voortgang. We staan altijd klaar om snel te reageren op al je vragen.

24 uur online
Binnen slechts 24 uur zorgen we ervoor dat je website grondig wordt gereinigd en weer online is. Dat is wel zo prettig.

Support & beheer bij Interly

Na het verwijderen van de hack zorgen we er graag voor dat je website veilig en schoon blijft. Dit kan bij ons met een support en beheer abonnement.

Wij staan dan ook doordeweeks altijd voor je klaar. Gaat er echt iets mis op je website? Dan zijn we uiteraard 24/7 bereikbaar voor storingen. Loop je ergens tegen aan of heb je een vraag? Bel ons op of stuur een mailtje naar ons ticketsysteem en je je krijgt binnen een half uur reactie van ons. 

Veelgestelde vragen

Je klikt op je website en ineens zie je allemaal rare zaken. Wat is er gebeurd? Waarschijnlijk is je website te gehackt. Geen nood, het meeste is te repareren. Doe dit wel snel, een gehackte WordPress-website kan namelijk gevaren met zich meebrengen.

Kan ik zelf mijn website online krijgen?

Misschien heb je het al geprobeerd, maar het kan erg lastig zijn om je website volledig schoon te maken. Vaak zie je dat er restanten overblijven. Vanwege onze ruime ervaring met WordPress en het verwijderen van malware, raden we je aan om dit door een professional te laten oplossen.

Wat is de investering?

99% van de tijd is dit € 249 exclusief btw. Goed nieuws, als je na het verwijderen en 2 jaar abonnement support en beheer bij ons afneemt, dan vervalt deze investering. Win-win!

Kunnen jullie altijd een gehackte website reinigen?

99% van de tijd wel. Wij hebben veel ervaring in het reinigen van gehackte websites. Neem het beste contact met ons op via [email protected], zodat wij je een op maat gemaakte offerte kunnen sturen.

Zijn er verborgen kosten?

Bij Interly hanteren we transparante prijzen en rekenen we geen verborgen kosten. Neem contact met ons op via [email protected] voor een offerte op maat.

Wat als mijn website opnieuw gehackt wordt?

Ons Hackpakket wordt geleverd met een garantie van 30 dagen. Mocht je website binnen deze periode opnieuw gehackt worden, dan lossen wij het probleem kosteloos voor je op.

Hack door ons laten verwijderen?

Neem direct contact met ons op als je website gehackt is.
Wij doen vrijblijvend een review en nemen contact met je op voor de vervolgstappen