fbpx

Touringcar autoriteit in Nijkerk en omgeving

Midland Tours | Gevoel voor reizen

Wie?

Midland Tours is een reisorganisatie en zij zijn gespecialiseerd in verzorgde dagtochten en meerdaagse reizen. Ze organiseren leuke uitjes en uitgebreide reizen voor verschillende doelgroepen. Midland Tours is al vanaf het begin af aan klant van ons in de gehele breedte. Wij assisteren in on- en offline marketing en hebben doeltreffend resultaat. 

Betrouwbare en moderne vibe

De uitdaging bij Midland Tours is de simpelheid en herkenbaarheid. De doelgroep van Midland Tours zijn ouderen, verenigingen en bedrijven. Met deze doelgroep in acht hebben wij doordachte uitingen ontwikkeld die aansluiten bij de doelgroep.

Het gevoel van een fantastische dag

Iedereen weet hoe het voelt om op vakantie te zijn. Om even alles te vergeten en lekker een dagje weg te gaan. Dit gevoel wilde we terug laten komen in de website en het drukwerk. In alle uitingen gebruiken we sprekende foto’s met vriendelijke vormgeving.

Website en zoekmachine optimalisatie

Wij hebben voor Midland Tours een professionele website ontwikkeld en een zoekmachine traject gedaan. Het doel was om meer touringcars te verhuren via Google.

Resultaat

  Toename van 175% op verkeer naar de website
  165% toename van offerte aanvragen
  Op 12 zoekwoorden lokaal op plek 1 t/m 3 in Google