Een applicatie op maat werkt onderscheidend!

Denk hierbij aan bijvoorbeeld een offerte-module of een productsamenstel-module. Wij ontwikkelen deze grafisch strak en technisch sterk!

Een applicatie op maat werkt onderscheidend!

Denk hierbij aan bijvoorbeeld een offerte-module of een productsamenstel-module. Wij ontwikkelen deze grafisch strak en technisch sterk!

Je kunt natuurlijk al een hoop bereiken met een goede maatwerk website. Wil je écht naar the next level? Integreer een slimme module in je website om bezoekers beter van dienst te zijn of sneller aan je te binden. Denk hierbij altijd in mogelijkheden, niet in problemen. Er zijn talloze creatieve oplossingen! Wij helpen je heel graag met het concept en/of de ontwikkeling en integratie.

Maatwerk applicaties tegen eerlijke prijzen

Vaak bestaat het idee dat maatwerk applicaties of modules bakken met geld kosten. Dit is lang niet altijd het geval. Laat je niet afschrikken en bespreek de mogelijkheden. Dit kan een flinke boost zijn! Dergelijke modules zorgen voor onder andere:

  • Betere vindbaarheid van je website en daardoor meer bezoekers
  • Sterke verbetering van de conversie 
  • Directe verhoging van omzet

Een succesvol project start met een sterk strategisch plan. Bij het formuleren van een plan kijken we naar verschillende factoren die invloed hebben op jouw bedrijf of project. In wat voor markt begeef je je? Wat doen concurrenten? Daarnaast kijken we naar je identiteit en positionering: Wie zijn jullie als bedrijf en hoe vallen jullie op? Waar staan jullie nu en waar willen jullie naartoe als bedrijf? Het vinden van antwoorden op dit soort vragen is belangrijk bij het opstellen van een krachtige strategie.

Doelgroep & Customer Journey
Jouw klant is degene waar je het voor doet. Om erachter te komen hoe jij je marketing moet inrichten is het noodzakelijk om te begrijpen naar wie je communiceert. Wat zijn de tekortkomingen en wensen van je doelgroep? In welke ‘vijver’ begeven ze zich en op wat voor momenten komen ze in contact met jou als bedrijf?

Het bepalen van de strategie zit verwerkt in al onze diensten, maar kan ook in de vorm van een losse brainstormsessie ingezet worden. Lijkt dit je wat?

Op basis van de brainstorms en het onderzoek wordt er een passend technisch ontwerp en wireframes gemaakt. We brengen de processen in kaart en koppelen deze terug. Na correctie en akkoord gaan we verder met het grafisch ontwerp van de applicatie.

In het ontwerp wordt rekening gehouden met jouw doelen en informatie. Gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel en wordt deskundig verwerkt in het ontwerp. 

Het ontwerp wordt besproken en aangepast. Na akkoord gaan we verder met de ontwikkeling van de applicatie. 

In deze fase wordt het ontwerp omgetoverd tot een echte applicatie. Op onze eigen ontwikkelomgeving wordt het ontwerp nagebouwd en jij kan ten alle tijden mee kijken met de voortgang van het project. Tegelijkertijd lever jij de foto’s en de teksten aan en wij plaatsen deze. De applicatie wordt goed gecheckt op meerdere apparaten (telefoon en tablet) en zo nodig aangepast. Er volgen een aantal correctierondes en na akkoord volgt de oplevering. 

De ontwikkeling van een website kan ook in ‘sprints’ worden uitgevoerd. Dit komt veelal voor bij de wat grotere projecten. 

Na akkoord wordt jouw project opgeleverd. Wij lopen alles nog een keer goed door en fiksen de laatste ‘bugs’. Bij definitief akkoord plaatsen wij je website online en installeren we de laatste noodzakelijk plug-ins (AVG, Analytics, SSL) doen we nog wat technische optimalisatie. 

Het is ook mogelijk om je website bij ons te hosten. Wij hebben snelle VPS Servers waar de techniek van jouw website perfect op draait. 

Fawad

Fawad

Back-end developer

Fawad is onze codeklopper, een echte expert op het gebied van maatwerk modules en applicaties. Specifieke vragen over dit onderwerp? 

 

Team Interly staat voor jullie klaar

Wil je ook een applicatie of module laten ontwikkelen voor jouw organisatie? Interly helpt je graag op weg! Samen stellen we een lijst met wensen op, om op basis daarvan tot een eerste ontwerp te komen. Niet alleen inventariseren we je wensen, ook denken we graag met je mee over creatieve toevoegingen aan je website. Onze ervaring met het ontwikkelen van maatwerk applicaties komt hierbij goed van pas. 

Waarom Interly?

  • Eigenwijs, ervaren en flexibel. Kwaliteit en communicatie zijn kernwaarden; 
  • Gericht op concrete resultaten, het liefst op korte termijn.
  • Altijd een uniek product!

Ik ben super tevreden over het team van Interly Marketing. Ze hebben een prachtige, functionele site voor mij gebouwd. Veel gespard met hun over het uiteindelijke resultaat. Mijn nieuwe logo en hun hulp op marketing gebied hebben mijn bedrijf super goed geholpen. Bedankt en ga zo door!

Tony Lamers 4th GYM Amsterdam

All in one online partners

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites, webshops en applicaties maar bieden ook graag hulp bij al het andere wat bij je online presentatie komt kijken. Denk aan onder andere de huisstijl van je organisatie, de content voor op de website, adverteren in Google en op social media.

Uitgelichte cases

UNIEK STAAL
Heeft de ambitie om marktleider te worden in de staalmarkt

Bekijk deze case

ELEKTRONICA VOOR JOU
Een vindbare en snelle webshop voor hobby elektronica

Bekijk deze case

Midland tours 
Een huisstijl, drukwerk, website, SEO en een applicatie voor de mannen van Midland Tours

Bekijk deze case

Een keer sparren over de mogelijkheden van applicaties? 

Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik voorzie je graag van persoonlijk advies!

Tom van der Weide                    tom@interly.nl
New business                               06 3455 5679

Samen snadenken over jouw droomproject? 

Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik voorzie je graag van persoonlijk advies!

  tom@interly.nl
 06 3455 5679

Prijsopgave ontvangen?

Heb je een project in gedachte en ben je benieuwd waar je qua prijs aan moet denken?

Kennismaken?

Wil je sparren over jouw project en samen met ons bekijken wat de mogelijkheden zijn?

Klantenservice

Zijn er onduidelijkheden of heb je een vraag over een van onze producten? Neem dan contact op !

© Interly Streetwise Marketing 2020 | All rights reserved | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring