Een applicatie op maat werkt onderscheidend!

Denk hierbij aan bijvoorbeeld een offerte-module of een productsamenstel-module. Wij ontwikkelen deze grafisch strak en technisch sterk!

Een applicatie op maat werkt onderscheidend!

Denk hierbij aan bijvoorbeeld een offerte-module of een productsamenstel-module. Wij ontwikkelen deze grafisch strak en technisch sterk!

Je kunt natuurlijk al een hoop bereiken met een goede maatwerk website. Wil je écht naar the next level? Integreer een slimme module in je website om bezoekers beter van dienst te zijn of sneller aan je te binden. Denk hierbij altijd in mogelijkheden, niet in problemen. Er zijn talloze creatieve oplossingen! Wij helpen je heel graag met het concept en/of de ontwikkeling en integratie.

Een maatwerk platform of plug-in
Natuurlijk kunnen we ook grotere projecten uitvoeren. Van het bouwen van een compleet nieuwsplatform tot een maatwerk WordPress plugin, niks is voor ons te gek. We hebben al flink wat projecten op ons lijstje staan en we horen graag waarbij we jouw business kunnen helpen.

Maatwerk applicaties tegen eerlijke prijzen

Vaak bestaat het idee dat maatwerk applicaties of modules bakken met geld kosten. Dit is lang niet altijd het geval. Laat je niet afschrikken en bespreek de mogelijkheden. Dit kan een flinke boost zijn! Dergelijke modules zorgen voor onder andere:

Betere vindbaarheid van je website en daardoor meer bezoekers

  • Sterke verbetering van de conversie 
  • Directe verhoging van omzet
  • Meer leads door slimmere tools

Bij het ontwikkelen van een maatwerk applicatie of tool is het belangrijk dat de doelen en de processen goed in kaart worden gebracht. Dit brengen wij project afhankelijk in kaart met verschillende tools en methodieken. Bij akkoord start stap 2.

Op basis van de brainstorms en het onderzoek wordt er een passend technisch ontwerp en wireframes gemaakt. We brengen de processen in kaart en koppelen deze terug. Na correctie en akkoord gaan we verder met het grafisch ontwerp van de applicatie.

In het ontwerp wordt rekening gehouden met jouw doelen en informatie. Gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel en wordt deskundig verwerkt in het ontwerp. 

Het ontwerp wordt besproken en aangepast. Na akkoord gaan we verder met de ontwikkeling van de applicatie. 

In deze fase wordt het ontwerp omgetoverd tot een echte applicatie. Op onze eigen ontwikkelomgeving wordt het ontwerp nagebouwd en jij kan ten alle tijden mee kijken met de voortgang van het project. Tegelijkertijd lever jij de foto’s en de teksten aan en wij plaatsen deze. De applicatie wordt goed gecheckt op meerdere apparaten (telefoon en tablet) en zo nodig aangepast. Er volgen een aantal correctierondes en na akkoord volgt de oplevering. 

De ontwikkeling van een website kan ook in ‘sprints’ worden uitgevoerd. Dit komt veelal voor bij de wat grotere projecten. 

Na akkoord wordt jouw project opgeleverd. Wij lopen alles nog een keer goed door en fiksen de laatste ‘bugs’. Bij definitief akkoord plaatsen wij je website online en installeren we de laatste noodzakelijk plug-ins (AVG, Analytics, SSL) doen we nog wat technische optimalisatie. 

Het is ook mogelijk om je website bij ons te hosten. Wij hebben snelle VPS Servers waar de techniek van jouw website perfect op draait. 

Fawad

Fawad

Back-end developer

Fawad is onze codeklopper, een echte expert op het gebied van maatwerk modules en applicaties. Specifieke vragen over dit onderwerp? 

 

Interly staat voor je klaar

Wil je ook een applicatie of module laten ontwikkelen voor jouw organisatie? Interly helpt je graag op weg! Samen stellen we een lijst met wensen op, om op basis daarvan tot een eerste ontwerp te komen. Niet alleen inventariseren we je wensen, ook denken we graag met je mee over creatieve toevoegingen aan je product. Onze ervaring met het ontwikkelen van maatwerk applicaties komt hierbij goed van pas. 

Waarom Interly?

  • Onbevreesd, eigenzinnig en echte ambachtslieden.
  • Oplossingsgericht werken, geen uitdaging is ons te lastig. 
  • Altijd een unieke applicatie die past bij jouw bedrijfsdoelstellingen.

Uitgelichte cases

UNIEK STAAL
Heeft de ambitie om marktleider te worden in de staalmarkt

Bekijk deze case

ELEKTRONICA VOOR JOU
Een vindbare en snelle webshop voor hobby elektronica

Bekijk deze case

Midland tours 
Een huisstijl, drukwerk, website, SEO en een applicatie voor de mannen van Midland Tours

Bekijk deze case

Leuk en jong team, zeer klantvriendelijk. Erg fijn om mee samen te werken. Samen een aantal mooie maatwerk projecten opgeleverd.

Luuk van Houdt
LSVH Development

Wij werken met de volgende tools & technieken

Een keer sparren over de mogelijkheden? 

Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik voorzie je graag van persoonlijk advies!

Daniel Lutter                                 sales@interly.nl
New business                               06 3820 8003

Samen nadenken over jouw droomproject? 

Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik voorzie je graag van persoonlijk advies!

  maarten@interly.nl
 06 3820 8003

Prijsopgave ontvangen?

Heb je een project in gedachte en ben je benieuwd waar je qua prijs aan moet denken?

Marketing wiki

Wij hebben een eigen informatie bibliotheek samengesteld met uitleg over online marketing en websites.

Naar wiki

Contact

Philipsstraat 5
3833 LC Leusden
033 330 2546
info@interly.nl

 

© Interly Streetwise Marketing 2020 | All rights reserved | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring