Slim verkopen met een krachtige webshop

De hoeveelheid webshops in Nederland blijft groeien. En dat is niet voor niets! Online verkopen is interessante business. Mits je dit goed aanpakt!

Slim verkopen met een krachtige webshop

De hoeveelheid webshops in Nederland blijft groeien. En dat is niet voor niets! Online verkopen is interessante business. Mits je dit goed aanpakt!

Een webshop laten maken kan bijdragen aan de verbetering van je bedrijfsresultaten. Je trekt met een webshop niet alleen je vaste klantenkring aan, maar ook potentiële klanten uit andere delen van het land. Misschien ben je zelfs van plan om producten in het buitenland aan te bieden? Een webshop laten maken vergt een professionele aanpak. Zo moet de webshop aansluiten bij je doelgroep, wil je dat deze vindbaar is en moet een bezoeker verleid worden om nog eens terug te keren. Interly is jouw partner voor het realiseren van een webshop die je organisatie verder helpt! Welke ideeën heb jij al voor je webwinkel? 

Een krachtige shop

Hoe vaak koop jij producten in een fysieke winkel? Consumenten doen hun aankopen steeds vaker online. Dit biedt kansen voor ondernemers, zij zien dat een webshop laten maken aantrekkelijker wordt. Een webshop laten maken helpt je organisatie te voorkomen, dat klanten overstappen naar een concurrent. Daarbij vergroot je het bereik met een webshop aanzienlijk. Niet alleen door beter vindbaar te zijn binnen zoekmachines. Ook door de webshop te combineren met jouw social media kanalen. 

Een webshop die aansluit bij je organisatie 

Bij de ontwikkeling van een webshop voor je organisatie is het belangrijk, dat deze aansluit bij de identiteit hiervan. Een vaste klant moet zich ook in je webshop thuis kunnen voelen. Wij zorgen er daarom voor dat de kleuren uit een bestaande huisstijl terugkomen in de vormgeving van je webwinkel. Een webshop is meer dan een fraai design! Denk ook aan de content die aan de diverse productpagina’s moet worden toegevoegd. Het helpt je een webwinkel beter vindbaar te maken in de zoekmachines. 

Een succesvol project start met een sterk strategisch plan. Bij het formuleren van een plan kijken we naar verschillende factoren die invloed hebben op jouw bedrijf of project. In wat voor markt begeef je je? Wat doen concurrenten? Daarnaast kijken we naar je identiteit en positionering: Wie zijn jullie als bedrijf en hoe vallen jullie op? Waar staan jullie nu en waar willen jullie naartoe als bedrijf? Wat willen jullie verkopen en wie is de concurrentie? Het vinden van antwoorden op dit soort vragen is belangrijk bij het opstellen van een krachtige strategie. 

Doelgroep & Customer Journey
Jouw klant is degene waar je het voor doet. Om erachter te komen hoe jij je marketing moet inrichten is het noodzakelijk om te begrijpen naar wie je communiceert. Wat zijn de tekortkomingen en wensen van je doelgroep? In welke ‘vijver’ begeven ze zich en op wat voor momenten komen ze in contact met jou als bedrijf?

Het bepalen van de strategie zit verwerkt in al onze diensten, maar kan ook in de vorm van een losse brainstormsessie ingezet worden. Lijkt dit je wat?

Op basis van de brainstorms en het onderzoek wordt er een passend grafisch ontwerp gemaakt. In het ontwerp wordt rekening gehouden met jouw doelen en informatie. Gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel en wordt deskundig verwerkt in het ontwerp. We kijken deskundig naar de webshop met het oog op conversie. 

Het ontwerp wordt besproken en aangepast. Na akkoord gaan we verder met de ontwikkeling van de webshop. 

In deze fase wordt het ontwerp omgetoverd tot een echt website. Op onze eigen ontwikkelomgeving wordt het ontwerp nagebouwd en jij kan ten alle tijden mee kijken met de voortgang van het project. Tegelijkertijd lever jij de foto’s en de teksten aan en wij plaatsen deze. De website wordt goed gecheckt en getest op meerdere apparaten (telefoon en tablet) en zo nodig aangepast. Er volgen een aantal correctierondes en na akkoord volgt de oplevering. 

De ontwikkeling van een website kan ook in ‘sprints’ worden uitgevoerd. Dit komt veelal voor bij de wat grotere projecten. 

Na akkoord wordt jouw project opgeleverd. Wij lopen alles nog een keer goed door en fiksen de laatste ‘bugs’. Bij definitief akkoord plaatsen wij je website online en installeren we de laatste noodzakelijk plug-ins (betaalmodule, AVG, Analytics, SSL) doen we nog wat technische optimalisatie.

Het is ook mogelijk om je website bij ons te hosten. Wij hebben snelle VPS Servers waar de techniek van jouw webshop perfect op draait.

Fawad

Fawad

Back-end developer

Fawad is onze codeklopper, een echte expert op het gebied van maatwerk modules en applicaties. Specifieke vragen over dit onderwerp? 

 

Team Interly staat voor jullie klaar

Dankzij onze ervaring kunnen we je voorzien van een passend advies. We bedenken en ontwikkelen zodat jij kunt doen waar je goed in bent; je product aan de man brengen. Wij zorgen voor het juiste fundament. Neem snel contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom Interly?

  • Eigenwijs, ervaren en flexibel. Kwaliteit en communicatie zijn kernwaarden; 
  • Gericht op concrete resultaten, het liefst op korte termijn.
  • Altijd een uniek product!

Afgelopen zomer hebben wij onze vernieuwde webshop laten bouwen door de heren van Interly. Onze oude webshop scoorde zeer laag in de Google speed test.
Dit had negatieve effecten voor onze Google ranking. Na uitgebreid contact en het bespreken van de mogelijkheden hebben we besloten om het vanaf de grond opnieuw op te bouwen.
Dit is een goede keuze geweest aangezien de nieuwe website met de zelfde inhoud + meer nu in de speed test ipv 17 (op desktop) tussen de 90 en 99 scoort.
Exact het resultaat wat we wilden bereiken.
Inmiddels zijn staat de website al een paar maandjes online en zijn we druk bezig met het optimaliseren.
Ik ben zeer te spreken over de service en verwacht nog een lange samenwerking te behouden.

Simon – Elektronica voor jou

All in one online partners

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites, webshops en applicaties maar bieden ook graag hulp bij al het andere wat bij je online presentatie komt kijken. Denk aan onder andere de huisstijl van je organisatie, de content voor op de website, adverteren in Google en op social media.

Uitgelichte cases

UNIEK STAAL
Heeft de ambitie om marktleider te worden in de staalmarkt

Bekijk deze case

ELEKTRONICA VOOR JOU
Een vindbare en snelle webshop voor hobby elektronica

Bekijk deze case

Midland tours 
Een huisstijl, drukwerk, website, SEO en een applicatie voor de mannen van Midland Tours

Bekijk deze case

Sparren over de mogelijkheden van webshops? 

Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik voorzie je graag van persoonlijk advies!

Daniel Lutter                                  sales@interly.nl
New business                               06 3820 8003

Sparren over de mogelijkheden van webshops?

Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik voorzie je graag van persoonlijk advies!

  sales@interly.nl
06 3820 8003

Prijsopgave ontvangen?

Heb je een project in gedachte en ben je benieuwd waar je qua prijs aan moet denken?

Marketing wiki

Wij hebben een eigen informatie bibliotheek samengesteld met uitleg over online marketing en websites.

Naar wiki

Contact

Philipsstraat 5
3833 LC Leusden
033 330 2546
info@interly.nl

 

© Interly Streetwise Marketing 2020 | All rights reserved | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring