Slim verkopen met een krachtige webshop

De hoeveelheid webshops in Nederland blijft groeien. En dat is niet voor niets! Online verkopen is interessante business. Mits je dit goed aanpakt!

Slim verkopen met een krachtige webshop

De hoeveelheid webshops in Nederland blijft groeien. En dat is niet voor niets! Online verkopen is interessante business. Mits je dit goed aanpakt!

Een webshop laten maken kan bijdragen aan de verbetering van je bedrijfsresultaten. Je trekt met een webshop niet alleen je vaste klantenkring aan, maar ook potentiële klanten uit andere delen van het land. Misschien ben je zelfs van plan om producten in het buitenland aan te bieden? Een webshop laten maken vergt een professionele aanpak. Zo moet de webshop aansluiten bij je doelgroep, wil je dat deze vindbaar is en moet een bezoeker verleid worden om nog eens terug te keren. Interly is jouw partner voor het realiseren van een webshop die je organisatie verder helpt! Welke ideeën heb jij al voor je webwinkel? 

Een krachtige shop

Hoe vaak koop jij producten in een fysieke winkel? Consumenten doen hun aankopen steeds vaker online. Dit biedt kansen voor ondernemers, zij zien dat een webshop laten maken aantrekkelijker wordt. Een webshop laten maken helpt je organisatie te voorkomen, dat klanten overstappen naar een concurrent. Daarbij vergroot je het bereik met een webshop aanzienlijk. Niet alleen door beter vindbaar te zijn binnen zoekmachines. Ook door de webshop te combineren met jouw social media kanalen. 

Een webshop die aansluit bij je organisatie 

Bij de ontwikkeling van een webshop voor je organisatie is het belangrijk, dat deze aansluit bij de identiteit hiervan. Een vaste klant moet zich ook in je webshop thuis kunnen voelen. Wij zorgen er daarom voor dat de kleuren uit een bestaande huisstijl terugkomen in de vormgeving van je webwinkel. Een webshop is meer dan een fraai design! Denk ook aan de content die aan de diverse productpagina’s moet worden toegevoegd. Het helpt je een webwinkel beter vindbaar te maken in de zoekmachines. 

Fawad

Fawad

Back-end developer

Fawad is onze codeklopper, een echte expert op het gebied van maatwerk modules en applicaties. Specifieke vragen over dit onderwerp? 

 

Team Interly staat voor jullie klaar

Dankzij onze ervaring kunnen we je voorzien van een passend advies. We bedenken en ontwikkelen zodat jij kunt doen waar je goed in bent; je product aan de man brengen. Wij zorgen voor het juiste fundament. Neem snel contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom Interly?

  • Eigenwijs, ervaren en flexibel. Kwaliteit en communicatie zijn kernwaarden; 
  • Gericht op concrete resultaten, het liefst op korte termijn.
  • Altijd een uniek product!

Afgelopen zomer hebben wij onze vernieuwde webshop laten bouwen door de heren van Interly. Onze oude webshop scoorde zeer laag in de Google speed test.
Dit had negatieve effecten voor onze Google ranking. Na uitgebreid contact en het bespreken van de mogelijkheden hebben we besloten om het vanaf de grond opnieuw op te bouwen.
Dit is een goede keuze geweest aangezien de nieuwe website met de zelfde inhoud + meer nu in de speed test ipv 17 (op desktop) tussen de 90 en 99 scoort.
Exact het resultaat wat we wilden bereiken.
Inmiddels zijn staat de website al een paar maandjes online en zijn we druk bezig met het optimaliseren.
Ik ben zeer te spreken over de service en verwacht nog een lange samenwerking te behouden.

Simon – Elektronica voor jou

All in one online partners

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites, webshops en applicaties maar bieden ook graag hulp bij al het andere wat bij je online presentatie komt kijken. Denk aan onder andere de huisstijl van je organisatie, de content voor op de website, adverteren in Google en op social media.

Uitgelichte cases

UNIEK STAAL
Heeft de ambitie om marktleider te worden in de staalmarkt

Bekijk deze case

ELEKTRONICA VOOR JOU
Een vindbare en snelle webshop voor hobby elektronica

Bekijk deze case

Midland tours 
Een huisstijl, drukwerk, website, SEO en een applicatie voor de mannen van Midland Tours

Bekijk deze case

Sparren over de mogelijkheden van webshops? 

Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik voorzie je graag van persoonlijk advies!

Daniel Lutter                                  sales@interly.nl
New business                               06 3820 8003

Sparren over de mogelijkheden van webshops?

Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik voorzie je graag van persoonlijk advies!

  sales@interly.nl
06 3820 8003